Öncü yaklaşımlar, yenilikli çözümler 0850 888 6297 uludagbilisim@uludagbilisim.com

İşyeri Hekimlerinin Dikkatine!.. 6 Ay NBYS İSG OSGB, İşyeri Hekimliği, İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Lisansı Kazanın! Biz de Kampanya ÇOOOK!

Şimdi Satın Aldığınızda, NBYS İSG Lisans Süreniz 01.01.2018 Tarihinden İtibaren Başlayacaktır.

Merak ettiğiniz diğer tüm detaylar için arayın. NBYS İSG ye geçmek için siz zahmet etmeyin, siz yeter ki isteyin, biz adresinize gelelim.

Kısaca Anlatalım;

Şimdi NBYS İSG’liler Arkadaşlarını NBYS İSG davet ettikçe, NBYS İSG’ye geçen her bir arkadaşı için 1 ay lisans kazanıyor. Hem de bir tek kendileri değil, NBYS İSG davet ettikleri arkadaşları da kazanıyor. Mesela Dr. Salih 5 arkadaşını NBYS İSG davet ediyor.

Dr. Salih'in davetiyle NBYS İSG geçen arkadaşı 1 ay lisans kazanıyor. Dr. Salih de, tıpkı arkadaşı gibi 1 ay lisans kazanıyor. Böylece hem Dr. Salih hem de Dr. Salih in daveti ile NBYS İSG geçen arkadaşı birlikte kazanıyorlar.

Şimdi olay buraya kadar güzel ama asıl bundan sonra daha da güzel hale geliyor.

Çünkü Dr. Salih in NBYS İSG gelen arkadaşları da, mesela Dr. Destina da aynı Dr. Salih gibi 5 arkadaşını NBYS İSG davet ederek kazanmaya başlıyor. Böylece Dr. Destina hem Dr. Salih in daveti ile NBYS İSG tercih ederek 1 ay lisans, hem de NBYS İSG getireceği arkadaşların dan 5 aya kadar lisans kazanabilir.

Yani sonuçta 6 ay lisans ediyor. Siz de 5 arkadaşınızı NBYS İSG davet edin. Hem Siz Kazanın, Hem de Arkadaşlarınız Kazansın. Hatta arkadaşlarınızın arkadaşları ve onların arkadaşlarının arkadaşları da kazansın.